Tábor

Táborunk már tíz éve várja szertettel mindazokat, akik csoportos kirándulásra, esetleg gyermekek táboroztatására készülnek a csodálatos természeti és világörökségi kincsekkel megáldott Tokaj-Hegyalja hegyvidéki és folyó menti tájaira.

Tiszaladány

Tiszaladány, Tokaj szomszédságában, a Zempléni hegység és az Alföld találkozásánál, a Tisza folyó mellett fekszik. A honfoglalás előtt már lakott település volt. Az első írásos történelmi kútforrás, amelyben a községről olvashatunk, Anonymus, III. Béla király jegyzőjének a Gesta Hungarorum című krónikája.

Ifjúsági tábor

Férőhely: 38 fő

22 fő az épület középső főszárnyában. Valamint további 16 fő az oldalszárnyban egy dekoratív galériával ellátott földszinti szobában. További pótágyak is elhelyezhetőek így nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni. Igény szerint sátorozási lehetőséget is biztosítunk.

Szállás eloszlása: Az épület középső főszárnyának földszintjén található a melegítőkonyha és az ötven fő befogadására alkalmas ebédlő, amely kitűnően alkalmas közösségi térnek, közösségi programoknak. A főépületben a felújított férfi és női fürdőszoba elkülönített WC-vel igényes körülményeket biztosít. A főépület tetőterében két tíz ágyas szoba található, amelyek között egy db. kétágyas szoba helyezkedik el, mely alkalmas akár osztálykirándulások szállásaként.
Az oldal szárny: külön bejáratú részében, galériával megosztott helyiségben van lehetőség az elhelyezésre. A helyiséghez külön melegítőkonyha és fürdőszoba is tartozik.

Közös helyiség: tágas nappali szoba, tornác Szabadidő sportolási, pihenési lehetőségek: Játszópark, vetélkedők Sportpálya (foci, kosárlabda, tollaslabda ping-pong, stb...) Számháború

 • IFJÚSÁGITÁBOR

  A 2015-ben felujított épület két szárnya összesen 38 fő befogadására alkalmas

 • KÖRNYEZET

  Csodálatos természeti és világörökségi kincsekkel megáldott Tokaj-Hegyalja hegyvidéki és folyó menti tájai

 • 10 ÉVE TAPASZTALAT

  Táborunk már tíz éve várja szertettel mindazokat, akik csoportos kirándulásra, esetleg gyermekek táboroztatására készülnek

 • KEDVEZŐ ÁRAK

  Első éjszaka 1 800 Ft / fő / éj.
  Minden további éjszaka 1 600 Ft / fő / éj